Jubilált a Mokry Majális – Galériával

2023. május 6. 14:00 | Papp Ádám Sándor

15. alakalommal hívták életre a Mokry Majálist. A szombaton reggel 9 órától délután 5 óráig tartó esemény célja, hogy összegyűljenek a 9. választókörzetben élők és egy kellemes, közösségépítő napon vegyenek részt.

Szinte teljesen megtelt a Mokry Utcai Idősek Klubjának udvara, ugyanis sokan látogattak ki szombaton a helyi majálisra. Az asztaloknál jó hangulatú beszélgetések zajlottak, az élőzenére pedig sokan táncra is perdültek. Az ugrálóvárral pedig a legfiatalabbakra is gondoltak a szervezők.

– Én minden évben itt vagyok a Mokry Majálison, ilyenkor az itt élők összejönnek.Úgy gondolom, hogy kell az embereknek az ilyen rendezvény, a szeretet, a megbecsülés, és itt az van – fogalmazott a behir.hu kérdésére Zsíros György.

Hanó Miklós alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője arról beszélt, hogy 2006 óta hívják életre az eseményt, a helyiek mindig nagy érdeklődéssel várják a programot. 

– A mai nap lényege a közösségi összetartás, a kilences választókörzetben élők számára. Ismerősök, barátok találkoznak egymással, én is a választópolgárokkal és átbeszéljük, hogy mi az, ami fontos. Továbbá szórakozunk is, ezt a napot erre szánjuk – fogalmazott Hanó Miklós. Hozzátette: idén ugyan nem volt disznóvágás, a kiérkezőket ezúttal is megvendégelték a CsabaParkból megrendelt kolbászból, hurkából és cigánykából.

Galéria

További programok »

FEL