Jól állnak a kondorosi kick-boxosok

2020. május 28. 14:39 | behir

Elindult az online kick-boksz formagyakorlat verseny értékelési szakasza, érkeznek az első eredmények

A koronavírus-járvány miatt az életben sem annyira egyszerű a munkavégzés, de az online bíráskodás sem az: a körülményeket bonyolítja, hogy ebben az esetben nincs olyan természetű hibázás, mint a rendes versenyeken – olvasható a Békés Megyei Harcművész Szövetség közleményében.

Petrovszki Márton a fegyveres creativ formagyakorlatban alulmaradt a mexikói Medrano Leyva Martin Fernando ellenében. Lázár Noel viszont továbbjutott Jose Pablo Velasquez (Guatemala) ellen és így döntőbe jutott. A fináléban a mexikói Oliver Robles Pompa lesz az ellenfél.

Laurinyecz Emma nem jutott be a fegyveres formagyakorlat kategóriában, a 3:2 arányú vereség szoros, véleményes produkciót mutatott a mexikói Aislin Sharon Leyva Barrera ellenében. A kondorosi kislány viszont visszavághat a Creativ formagyakorlat kategóriában, hiszen ott ők ketten döntőznek. A zenés formagyakorlatban szintén fináléban van, az ellenfél az ír Emy Ledwigde lesz.

A Kondorosi Kick-boksz Klub edzője, Litauszki László szerint az E-tournament egy nagyon jól megszervezett online verseny, összefogja a világ formagyakorlatos mezőnyét és versenyzési lehetőséget biztosít. Nagy hátránya viszont az, hogy a bírák pontjait nem látjuk, csak az eredményt, előbbiből ugyanis sokat lehetne tanulni. Az egyesületből három versenyző hét gyakorlattal indult el a versenyen, ami nagy kihívás elé állította őket. A gyerekek fantasztikus munkát végeztek, a kitartásuk, hozzáállásuk, elhivatottságuk példaértékű. Végleges eredmény csütörtök délre várható – zárta sorait az edző.

További programok »

FEL