Ivó napkor idén is lesz szesztivál Pósteleken

2017. május 17. 19:00 | Mikóczy Erika

Mérnök, vállalkozó, festőművész, újságíró, és aki csak ott volt, jól érezte magát tavaly Pósteleken a nyolcadik szesztiválon. Következik a folytatás: a Kilencedik Szimpátia "Öröm oda ...öröm issza!"

 

Május 19-én, Ivó napján ismét lesz Csabai Tavaszi Szesztivál Pósteleken, ahová az "iVolán", menetrendtől független járata, pénteken 17.30-kor indul Békéscsabáról a Malom térről, majd a program befejeztével mindenkit vissza is szállít.

Komolynak induló vidám zenei játék, parti-túra, kompon-állás, Imi bácsi lemezesládája, "ki nyel ma?", klasszikus gasztronómiai élmények , zenés-táncos befejezés a Mókusban.

 

Helyfoglalás a macsaisandor14@gmail.com címen lehetséges. Ahogy Mácsai Sándor írta: Figyelem, a Kilencedik Szimpátia "álomérdek"! Aki ott lesz az idei szesztiválon, álompolgárrá válik.

További programok »

Békéscsaba

Kiadvány erősíti a békéscsabai múzeum új Munkácsy-kiállítását

A számtalan technikai újdonságot felvonultató Munkácsy Mihály – Egy géniusz diadala című kiállításához most egy olyan katalógus készült, amely részletesen mutatja be a kor festőjét, illetve más helyszínek történéseit. A sajtótájékoztató után Gyarmati Gabriella muzeológus és művészettörténész tartott tárlatvezetést.
2020. október 20. 18:22
FEL