Ittas vezetés és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

2021. május 9. 08:51 | behir

Körösladányban ittas járművezetés gyanúja, Békéscsabán lopás bűncselekmény gyanúja miatt zajlott intézkedés.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. május 8-án 11 óra körül Körösladányban. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 43 éves körösladányi férfit a rendőrjárőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Üzletből lopott egy nő 2021. május 8-án 12 óra körül Békéscsabán. Több ruhát bevitt egy próbafülkébe és letépte róluk az áruvédelmi eszközöket. Az üzlet dolgozói tetten érték és hívták a rendőrséget. A rendőrök előállították a 42 éves nőt a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás:police.hu

További programok »

Itthon

Kedden vége a tanévnek, kezdődik a nyári szünet

Kedden véget ér a tanítási év és kezdetét veszi az iskolákban a vakáció. A családok helyzetének segítéséért, valamint a tanulók felzárkóztatásáért a tanítást követő két hétben az iskolák 1-8. évfolyamain meg kell szervezni a gyermekfelügyeletet, ahol ezt a szülők igénylik - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) hétfőn az MTI-vel.
11:09
FEL