Ittas autóvezetők Békés megyében

2017. szeptember 25. 13:35 | behir

Békéscsabán és Békésen is egy-egy férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Két személygépkocsi vezetőjét állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt szeptember 24-én, Békés megyében. Békéscsabán, az Árpád soron, 4 óra után néhány perccel igazoltatták a rendőrök az egyik férfit, akinél pozitív értéket mutatott a szonda. Emellett az autónak a műszaki érvényessége is lejárt és kötelező felelősségbiztosítása sem volt.

A másikat 20 óra 30 perc körül, Mezőberényben, a Szabó Árpád utcában ellenőrizték a rendőrök. A férfi a járművével egy árokba csúszott, de a balesetben senki nem sérült meg. Jogosítványa soha nem volt és nála is alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Mindkét férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre.  A rendőrök büntető és szabálysértési feljelentést is tettek ellenük.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Gazsó Ferenc előtt tisztelegtek Békésszentandráson

Emléktáblát avattak a Hunyadi János katolikus iskola falán szombaton, majd a szociológusról, egyetemi tanárról elnevezett társadalomtudományi társaság kihelyezett ülésén kihirdették a Dél-Tiszántúlon élő - vagy onnan elszármazott - fiatal társadalomkutatók számára kiírt pályázat eredményét.
18:33
FEL