Az idei karácsony sem telt el ittas vezetés nélkül a megyében

2022. december 27. 10:50 | behir

Szeghalmon, Gyomaendrődön és Mezőhegyesen ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Szeghalmon, az Ady Endre utcában 2022. december 23-án 21 óra után néhány perccel ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A szeghalmi férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrjárőrök elvették az autós vezetői engedélyét.

Gyomaendrődön, a Borostyán utcában 2022. december 24-én 20 óra 30 perc körül személyautójával letért az útról és árokba csúszott egy gyomaendrődi nő. Senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást mutatott a szonda. Őt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a rendőrök.

Mezőhegyesen, a Juhász Gyula utcából 2022. december 24-én szintén 20 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy mezőhegyesi férfit, aki személyautót vezetett, amikor ellenőrizték. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív.

A rendőrök mindhárom esetben büntetőfeljelentést tettek az autósok ellen.

 

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozása miatt emeltek vádat egy 89 éves szarvasi férfi ellen

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 89 éves, büntetlen előéletű szakmári illetőségű, de Szarvason élő férfi ellen, aki tavaly októberben Szarvas külterületén okozott közlekedési balesetet, amelynek következtében a felesége életét vesztette.
11:18
FEL