Ittasan szalagkorlátnak ütközött

2021. június 9. 10:33 | behir

Baleset történt Mezőhegyesen és Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés kedden, Gyulán.

Békés megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – számolt be róla a police.hu. Mezőhegyesen, a Battonyai úton 9 óra körül egy tehergépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Szarvasi úton 15 óra 45 körül összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Gyula külterületén 19 óra körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a szonda alkoholfogyasztást jelzett a járművezetőnél. A rendőrök a lőkösházi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Gyulai Rendőrkapitányság az 51 éves férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

További programok »

Gyula

A kastélyban és a várban folytatódik a városismereti képzés

Gyakorlati résszel folytatódik a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. városismereti képzéssorozata. Tavasszal a járványhelyzet miatt online platformon frissíthették fel a várossal és a turisztikai attrakciókkal kapcsolatos ismereteiket kilenc gyulai szálláshely és a Várfürdő dolgozói. Október 27-én személyesen is találkozhatnak a vár és az Almásy-kastély kínálatával.
2021. október 23. 12:27
FEL