Elektromos kerékpárost ütött el egy autó a Corvin utcában

2021. június 21. 11:36 | behir

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek tegnap a rendőrök – olvastuk a police.hu-n.

Békéscsabán, a Corvin utcában tegnap 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 10 óra 30 perc körül Békéscsaba külterületén. Személyautóval közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda.

A 47 éves békéscsabai férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Kék hírek

Egy kilenc éves kislányt is zaklathatott egy Békéscsabán élő férfi

Személyes adattal visszaélés vétsége és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 45 éves, büntetlen előéletű dombiratosi illetőségű, de békéscsabai tartózkodási helyű férfival szemben, aki „kamuprofilokat” hozott létre és egy 9 éves kislányt is zaklatott.
16:21
FEL