Villanyoszlopnak ütközött az ittas csabai sofőr

2021. augusztus 4. 11:51 | Such Tamás

Baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek augusztus 3-án a rendőrök.

Békéscsabán augusztus 3-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A Franklin utcában 8 óra 45 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy biciklisnek. A férfi elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – számolt be róla a police.hu.

Néhány órával később az Illésházy utcában egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

 

Az Illésházy úti baleset – Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Illésházy úti baleset – Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Az Andrássy út és a Mednyánszky utca kereszteződésében 15 óra 45 perc körül egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze. A mentők a biciklist nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Továbbá két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfival szemben intézkedtek a rendőrök 2021. augusztus 3-án Békés megyében.

Békésen, a Szarvasi útról 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfit, majd 19 óra körül Békéscsabán, a Veress Péter utcából szintén egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő.

Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott, amit első esetben további két légalkoholmérés is megerősített. Utóbbi járművezető egy villanyoszlopnak is nekiütközött, de nem sérült meg, őt a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték.

A békési és a békéscsabai férfi ellen büntetőeljárás indult.

(forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

További programok »

FEL