Letért az útról és felborult egy autó Örménykút külterületén

2022. október 2. 09:16 | behir.hu

Örménykúton balesetnél helyszíneltek, Szarvason és Szeghalmon ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Örménykút külterületén október 1-jén 18 óra körül egy személygépkocsi letért az útról, nekiütközött több fának, majd felborult - írja a police.hu. A balesetben a jármű vezetője súlyosan megsérült.

 

(Fotó: police.hu)

 

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 1-jén. Először 7 óra 30 perc körül Szarvason, a Csabai úton ellenőriztek egy tehergépkocsi-vezetőt. Szeghalmon, az Újtelep XIV. utcában 20 óra 30 perc körül árokba hajtott, majd kerítésnek ütközött egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a két férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

További programok »

Itthon

Megtartották az Év Kiváló Magyar Méze döntőjét Gyulán

Tavaly 360 mézet, idén 448-at kellett értékelnie a zsűrinek az Év Kiváló Magyar Méze Mézverseny első fordulójában Gyulán, amely új csúcsnak számít. A győztesről a december 3-ai második fordulóban döntenek, míg a hivatalos eredményhirdetést december 10-én, szombaton, a 13. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon tartják meg. A szombati értékelésen 60 munkával kellett a zsűrinek megbirkóznia.
16:08
FEL