Baleset és elfogás – ez történt Békés megyében

2018. január 28. 11:58 | behir

Baleset Békéscsabán és Gyula külterületén, elfogás Békéscsabán, valamint Körösladányban, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Szeghalmon, a Bocskai utcában, január 27-én, 9 óra 20 perckor elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi.

A Gyula és Elek közötti úton, január 27-én, 10 óra előtt néhány perccel letért az útról, majd fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben az autó vezetője és utasa is könnyű sérüléseket szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 26-án, 23 óra 20 perckor elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot. A 27 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai január 27-én, 22 óra 30 perckor, Körösladányban elfogtak egy 36 éves kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot csalás vétség elkövetése miatt. A férfit elfogása után előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 27-én, 23 óra 50 perckor Békéscsabán, a Bartók Béla úton. Egy személygépkocsit vezető férfit állítottak elő, mert az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála. A rendőrkapitányságon végzett mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene. Mivel a férfi a vezetői engedélyét nem tartotta magánál és az autója műszaki érvényessége is lejárt, szabálysértési eljárás is indult ellene.

 

Forrás: police.hu

 

Itthon

Bárányok születtek a köröstarcsai önkormányzati farmon

A bárányok nem hallgatnak a köröstarcsai önkormányzati farmon, hangos bégetéssel fogadják gondozóikat. A hangzavar néhány, szám szerint 13 éhes bari hangjával gyarapodott az elmúlt napokban. Kisbárányok születtek a gondoskodó kezek alatt. A szaporulat gyarapszik, hisz a következő időszakban még 19 vemhes anyajuhtól várnak bárányt.
17:04
FEL