Baleset és ittas vezetés - ez történt vasárnap Békés megyében

2020. március 23. 11:30 | behir

A rendőrök Gyula külterületén, Orosházán és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Eleken ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek - írja a police.hu.

Békés megyében, március 22-én vasárnap a Sarkad és Gyula közötti úton történt halálos baleseten kívül további két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Thököly utcában, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi egy kapubejáróban álló autónak, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén, 18 óra körül árokba csúszott és fának ütközött egy személyautó. A kocsit vezető férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

 

Baleset Békéscsabán. Fotó: police.hu

Baleset Békéscsabán. Fotó: police.hu

 

A rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek március 22-én vasárnap 16 óra előtt néhány perccel Eleken, a Gyulai úton. Egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett az eleki férfi ellen szabálysértési eljárás is indult, mert nincs jogosítványa, nem használt bukósisakot, és érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem volt a motoron.

További programok »

Gyula

Fokozott érdeklődés mellett zajlott a gyulai állásbörze

Egy több mint egymilliárd forint értékű projekt részeként rendeztek szerdán délelőtt, több mint tíz foglalkoztatót felvonultató állásbörzét Gyulán, a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályának Ady Endre utcai épületében.
2021. augusztus 4. 14:05
FEL