Ittasan vezetett egy csabai és egy dobozi férfi, elvették a jogosítványukat

2023. február 3. 11:19 | behir.hu

Személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Dobozon, a Kodály utcában február 2-án 11 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – írja a police.hu. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 2-án 18 óra 15 perc körül Dobozon, a Béke utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Ezért a 33 éves dobozi férfit a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Ezután 21 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Bessenyei utcából állítottak elő a rendőrök szintén egy autóst, mert a helyszíni szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett nála. A további két légalkoholmérés is azt igazolta, hogy a 42 éves békéscsabai férfi ittasan vezetett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei mindkét járművezető ellen büntetőfeljelentést tettek, a jogosítványaikat pedig elvették.

További programok »

Kék hírek

Labda volt, spori! – Focimeccsen húzott be ellenfelének a szarvasi férfi

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 43 éves büntetlen előéletű szarvasi férfival szemben, aki egy amatőr labdarúgó tornán játékosként emelt kezet egyik játékostársára.
2024. április 15. 10:20
FEL