Ismét beteg ütött meg mentőápolót, ezúttal Újkígyóson

2019. június 13. 10:05 | behir

Közlekedési balesetek, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel.

A police.hu-n olvasható összefoglaló szerint Békés megyében, június 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gerla külterületén, 7 óra 20 perckor elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Békéscsaba határában, a 44-es főút melletti kerékpárúton, 15 óra 15 perc körül elesett egy kerékpáros. A nő könnyebben megsérült. Gyula külterületén, 16 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, majd az egyik autó lement az útról és fának ütközött. A balesetnek két könnyű sérültje van. Elek külterületén, 19 óra 10 perckor egy kanyarodó kerékpáros motorkerékpárral ütközött. A kerékpáros nő megsérült, állapota nem súlyos.

Újkígyóson, az egyik söröző előtt, egy mentőautóban június 12-én délelőtt egy férfi megütötte az őt ellátó mentőápolót. Az ápoló könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 64 éves újkígyósi férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt büntetőeljárást indított.

A Gyulai Rendőrkapitányság június 12-én őrizetbe vett egy gyulai nőt. A 68 éves nő ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

További programok »

FEL