Tovább nyomoz a hungarikumok után Reviczky Gábor és Bodrogközy Rita

2020. október 19. 14:22 | behir

A Kossuth-díjas színművész és a békéscsabai énekesnő hungarikumokat népszerűsítő sorozatban szerepel.

Eseményteli időszakon van túl a Kossuth-díjas színművész, Reviczky Gábor. A 71 éves művész a koronavírus okozta időszakban sem pihenéssel tölti az idejét. Az Üvegtigris filmek humoros szereplője jelenleg is több filmen dolgozik. A Romis moozi csapatával, Kulcsár Edina szépségkirálynővel és Bodrogközy Rita /Dirty Slippers/ énekesnő-vokalistával a Hungarikumok nyomában sorozatot forgatja. Emellett a Post Mortem című vadiúj  magyar horrorfilmet népszerűsíti melyet hamarosan bemutatnak. Legutóbb pedig szombaton a kápolnásnyéki kastély zöldövezetében vett részt a Vadászrandevún.
 
A színész legenda és a békéscsabai énekesnő azonban a gasztronómiai fesztiválon ezúttal nem előadott, hanem megvillantotta főző tudományát. Reviczky Gábor a rendezvényről több fotót is feltöltött a vadiúj Instagram oldalára: https://www.instagram.com/reviczkygabor_hivatalos/
 
 

         

A páros Hajduk Zoltán mesterszakáccsal egy igazán különleges ételt, az úgynevezett "romis bugyrot" készítette el vadmalacból, gombás mártogatós körettel, amelyet a helyszínen többen meg is kóstolhattak. Másnap pedig már a Magyar Vizsla főversenyen forgatott a stáb. 
 
A Hungarikumok nyomában sorozat felvétele jelenleg is zajlik az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság közös projektjeként. A műsorvezető trió a forgatások alkalmával ellátogat a nevezetességek helyszíneire is és széleskörűen, érdekes történetekkel fűszerezve mutatja be hazánk értékeit. 
 
Az elmúlt héten tovább bővült a hungarikumok tárháza: Nagy István Agrárminiszter bejelentette, hogy a magyar népmesék rajzfilmsorozat is felkerült az értékeket bemutató és megőrző nívós listára. 
 
 
FEL