Hétvégén újra esküvő kiállítás  – a visszaszámlálás indul!

2023. január 18. 16:41 | Csiffáry Zsuzsanna

Az esküvőké lesz a főszerep a hétvégén, január 20-21-22-én Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontjában. A három napos rendezvényen negyven kiállítóval találkozhatnak az érdeklődők, akik színpadi bemutatókat is láthatnak majd.

A lassan hagyománynak számító esemény fő célja a párok tájékoztatása az esküvők megszervezésének legújabb lehetőségeiről. A helyszínként szolgáló bevásárlóközpont igazgatója hangsúlyozta, hogy akár több ezer autóval érkező látogató fogadására is készen állnak, ebben a megújult parkolási rendszer nyújt segítséget. 

 – A parkolási rendszerünk esetében hosszú távú fejlesztési folyamatról van szó, amellyel egy saját utat kezdtünk bejárni. Nem kész rendszert vettünk, hanem egy speciális rendszert fejlesztettünk ki,  ami a központ igényeit maximálisan kiszolgálja fogalmazott Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója.  

Az esküvő kiállítás leginkább a házasság előtt állóknak nyújthat segítséget, mivel nem biztos, hogy tudják, milyen teendőik vannak a “nagy esemény” előtt  – erről már a bevásárlóközpont marketingvezetője beszélt. Kocsis-Sajti Anikó kiemelte, hogy az érdeklődők a szakemberek segítségével nyerhetnek betekintést az esküvőszervezés menetébe. A három napos rendezvényen 40 kiállító várja a kilátogatókat. 

 – Már karácsonyra úgy mentünk el ünnepelni, hogy láttuk, milyen kiállítókra számíthatunk a megyéből, illetve a megyén kívülről. Végül még január elején is érkezett kiállítói megkeresés, örvendetes, hogy már ők keresnek minket tette hozzá Kocsis-Sajti Anikó. 

A szervezők ebben az évben is színpadi programokkal teszik változatosabbá a rendezvényt. Amíg a standoknál személyre szabottan egyeztethetnek a párok a szakemberekkel, addig a színpadon menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny bemutatókat tartanak az érdeklődőknek. Az esküvő kiállítást vasárnap az áruház jegyespárja verseny ünnepélyes eredményhirdetése zárja.

Galéria

További programok »

Itthon

Fiktív vevőkkel trükköztek a gépjárműalkatrész-kereskedők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre. Az ilyen adásvételek azonban az eladók felelősségét is felvetik. A jelenség visszaszorítására a NAV folyamatosan ellenőrzi a gépjármű-alkatrészek nagykereskedelmét.
2023. március 21. 18:55
FEL