Ismét lesz esküvő kiállítás a Csaba Centerben

2022. január 13. 13:43 | Erdei-Kovács Zsolt

Egy év szünet után ismét esküvő kiállítást rendeznek a Csaba Centerben. A pénteken délután kezdődő és vasárnap esti tartó eseményen közel 30 szolgáltató jelenik meg.

A nagyszabású rendezvény a járványhelyzetből adódó kényszerű szünet ellenére továbbra is remek lehetőséget kínál, kiállítói, szolgáltatói részről kismértékben még nőtt is az érdeklődés a 2020-ashoz képest, tudtuk meg csütörtökön délelőtt, az eseménnyel összefüggésben tartott sajtótájékoztatón. Hrabovszki György igazgató ismertette, változott, alkalmazkodott a kiállítás jellege, a járványügyi ajánlásoknak megfelelően ezúttal nem lesznek nagy színpadi produkciók, koncertek és divatbemutatók.

Hozzátette, ezúttal egyfajta hagyományos kereskedelmi bemutatóra lehet számítani, az elsődleges cél az, hogy a kereslet és a kínálat egy helyre összpontosuljon. Ismertette, hogy több mint 20 visszatérő kiállítójuk van, s közülük sokan már a kezdetektől fogva részt vesznek a mustrán. A kínálatba természetesen az a mintegy 80 üzlet is beleszámít, ahol a nagy naphoz szükséges kellékek ugyanúgy megtalálhatók, mint a standokon, legyen szó például fehérneműről, gyűrűről, nászajándékról, vagy akár a leány- és legénybúcsú elengedhetetlen hozzávalóiról.

Sajtótájékoztató a kiállítás helyszínén: az eseménynek a Csaba Center földszintje biztosít teret - Fotó: E.K.Zs./behir.hu

 

A kiállításon személyesen lehet egyeztetni az ágazatban működő vállalkozások képviselőivel. Ruhaszalon, ékszerész, fotós, videós, rendezvényszervező, esküvői helyszín és vendéglátó – ez csupán néhány azon szereplők közül, akik a rendezvénynek köszönhetően egy helyen és egy időben lesznek megtalálhatóak. Az igazgató arra is kitért, hogy ahogyan fogalmazott: „a Csaba Center köszöni szépen, jól van!”, utalva arra, hogy a bevásárlóközpont jól zárta a 2021-es évet.

Mint mondta, a bérlői állomány teljes egészében megmaradt, egy üzlet sem kényszerült bezárni. Hangsúlyozta, jelenleg energetikai ésszerűsítés zajlik, a fő szempont a takarékosság. Hrabovszki György ismertette, hogy az áram és a gáz ára a sokszorosára nőtt, ezért sem szeretnének átgondolatlanul üzemelni. Megtudtuk, hogy a rendelkezésre álló közel 36 ezer négyzetméternyi területből jelenleg mintegy 200 négyzetméternyi tekinthető szabadnak, ami gyakorlatilag 100 százalékos kihasználtságot jelent.

Végezetül hozzátette, a földszinten található drogéria hatalmas bővülésre készül, az üzlet területe 540 négyzetméterre növekszik majd. További részletek és információk az intézmény honlapján érhetők el!

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL