Minden a házasulandók körül forgott a Csaba Centerben

2020. január 21. 08:32 | Szilágyi Viktória

A 2020-as Esküvő Kiállításon, január 17-től 19-ig, több mint harminc szolgáltató várta az érdeklődőket annak érdekében, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

A rendezvényre kilátogatók három napon keresztül minden segítséget és információt megkaphattak a kiállítóktól az esküvői előkészületekhez. A bevásárlóközpont igazgatója a megnyitón elmondta: a kiállítás megépítésén közel 150 ember dolgozott, hogy a látogatóknak bemutassák a 2020-as év újdonságait.  

 

Számos fotós, rendezvényszervező, esküvői helyszín képviseltette magát a kiállításon

 

A rendezvényen a házasulandók kiválaszthatták, vagy akár fel is próbálhatták a legszebb menyasszonyi ruhát, a legelegánsabb vőlegény öltönyt, a vállakozókkal és szolgáltatókkal személyesen konzultálhattak, megtalálhatták a legrutinosabb fotóst, vagy akár a legprofibb szervezőt is. 

A szervezők a színpadon, a hagyományokhoz híven bemutatkozási lehetőséget biztosítottak zenekaroknak is, akikkel a jegyespárok a műsort követően akár már le is szerződhettek a nagy napra.

Az érdeklődők pénteken az Anikó Szalon és Clemont Férfi Divatszalon menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny bemutatóját tekinthették meg. Szabados Eszter, a Clemont Férfi Divatszalon tulajdonosa elmondta, hogy  a trend jegyeit követve a színeket is figyelik és mindig a legjobbat szeretnék kihozni abból, amit a vőlegény akar.

– Mi szakmailag hozzáteszünk mindent a völegények igényeihez, így a kettőből egy fantasztikus dolog születik. A színeket tekintve tavaly a kék volt nagyon mérvadó, ami idén is erősen tartja magát az idei esküvő szezonban – fogalmazott.

 

Kép: Behir.hu

 

Fehér Anikó, a békéscsabai Anikó Szalon tulajdonosa elmondta: rendkívül sokszínű és széles az idei mennyasszonyiruha-divat.

– Nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett lágy esésű, szélfútta fazonú ruha, de természetesen a klasszikus királylány fazonú abroncsos alsószoknyájú ruhát is megtalálják a mennyasszonyok, illetve a sellő-fazont is azok, akik ezt kedvelik – összegezte. Hozzátette: a finom díszítések, illetve a csipke jellemzi az idei trendet, de népszerűek az anyagában díszített ruhák is, a merészebb arák pedig az overállt is választhatják a nagy napra. 

A jegygyűrűkkel kapcsolatban Csenki János, a Csenki Ékszer & Óra Szalon tulajdonosa beszámolt arról, hogy az előző években a párok többsége inkább a szélesebb karikagyűrűket választotta. Minél szélesebb volt a gyűrű, jellemzően annál jobban kedvelték azt a hölgyek.

– Manapság elkezdtünk a keskenyebb gyűrűk felé tendálni, tehát jelen pillanatban ezek a népszerűbbek. Az átlag körülbelül 4-5 mm vastagságig választja a gyűrűket, színben pedig mostanában inkább a fehér, illetve a fehér vörössel kombinált szín kedvelt, de újra kezd visszaerősödni a tiszta sárgaarany és a klasszikus, egyszerű alapfazon is – fogalmazott az ékszerész.

 

Galéria

FEL