Herczeg Tamás indul a Fidesz jelöltjeként a választáson

2018. január 18. 17:37 | Zsíros András

A Békéscsaba központú 1-es számú Békés megyei választókerület országgyűlési képviselőjelöltjét mutatta be csütörtökön a Fidesz helyi szervezete. Hanó Miklós választókerületi elnök és Ferenczi Attila frakcióvezető egyetértettek abban, hogy a körzet fejlesztési programjainak megvalósítása érdekében jó döntést hozott az országos választmány azzal, hogy elfogadta javaslatukat, így Herczeg Tamás lesz a jelölt.

Bemutatta a Fidesz békéscsabai szervezete a párt országgyűlési képviselő-jelöltjét. A sajtótájékoztatón elhangzott, korábban több jelölt neve is felvetődött. Herczeg Tamás elmondta, Szarvas Péter polgármester, Vantara Gyula jelenlegi országgyűlési képviselő, Erdős Norbert Európa parlamenti képviselő és Hanó Miklós választókerületi elnök nevei is a lehetséges jelöltek között voltak. Fontosnak nevezte, hogy együtt dolgozzon velük, illetve azokkal, akik a város és a választókerület érdekében tenni tudnak.

– Az együttműködés egy nagyon fontos szempont lesz. Együttműködni azokkal, akikkel sikeressé lehet tenni ezt a megyét, illetve oda kell figyelni azokra a problémákra, amik országgyűlési szinten kezelhetők, megoldhatók – fogalmazott a képviselőjelölt. Hozzátette, intenzív időszak lesz a választásokig hátralévő két és fél hónap, amely alatt igyekszik bizonyítani alkalmasságát a feladatra.

 

 

 

További programok »

FEL