Hajrá Békéscsaba Egyesület: Kiemelt figyelmet kell szentelni a Lencsésire is

2019. október 2. 18:31 | Sipos Gábor

A Hajrá Békéscsaba Egyesület és Szarvas Péter polgármesterjelölt bemutatta a békéscsabai kettes, hármas és négyes választókörzet jelöltjeit. Szarvas Péter hangsúlyozta, hogy az elmúlt évek fejlesztéseit folytatni szeretnék, kiemelt figyelmet szentelve a környezetnek.

A rövid tájékoztató helyszínéül szimbolikusan a békéscsabai Féja Géza teret választva a Hajrá Békéscsaba Egyesület polgármesterjelöltje bemutatta a szervezet delegáltjait: Csányi Illés a hármas, Gyulavári Zsolt a négyes, míg Szarvas Péter a kettes választókerületben indul.

Szarvas Péter rövid tájékoztatójában kiemelte, hogy az elmúlt öt évben sok fejlesztést sikerült kivitelezni az adott területeken. Megújult sok járda és kerékpárút, valamint a Manóvár óvoda is – amely tegnap ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját. Elkészült egy szabadtéri sportpálya és megszépült a Lencsési Általános Iskola épülete is. Szarvas Péter hangsúlyozta, hogy szeretnék folytatni a fejlesztéseket.

– Nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni mind a hárman arra, hogy a külső környezet, főleg a közterületi környezet ápoltabb, gondozottabb, rendezettebb legyen. A hulladék elszállításánál, parkgondozásnál, a hó eltakarításánál nagyobb gondossággal szeretnénk eljárni az eddigiekhez képest – emelte ki Békéscsaba polgármestere.

FEL