40 éves a Lencsési Óvoda Manóvárovija

2019. október 1. 16:47 | behir

Kerek születésnapot ünnepelt a Lencsési Óvoda Manóvárija. Tímár Ella képviselő fát ültetett a jubileumon.

Az óvodások kedves műsorával indult a Lencsési Óvoda Manóvárovijának születésnapi ünnepsége, ahol a gyerekeken, az óvoda mai és egykori dolgozóin kívül tiszteletét tette Kiss Tibor alpolgármester, valamint Tímár Ella önkormányzati képviselő is.

Kiss Tibor alpolgármester az ünnepségen beszélt arról, milyen nagy kincs a gyermek, és hogy minden szülő nagyon odafigyel arra, kire bízza rá legféltettebb kincsét. Mint mondta, a Lencsési Óvoda tagintézményeiben jó helyen, jó kezekben nevelkednek a csabai óvodások, de fontos, hogy a szülők is lehetőleg minél több minőségi időt töltesenek el gyermekeikkel, akik "Isten legszebb ajándékai".

 

Fotó: Sipos Gábor

 

Bartók Nóra, a Manóvár ovi vezetőhelyettese és dr. Erdeiné Gergely Emőke, a Lencsési Óvoda vezetője megmutatták a jelenlevőknek, hogy mennyit változott, fejlődött, alakult az épület az 1979 októbere óta, és közösen régi szép emlékeket is felidéztek. A fejlődés látványos, az szinte mindenkinek feltűnt.

- Ma már  már más lehetőségeik vannak mindenre, mint negyven éve. Szebb az épület, van tornatermünk, kint az udvar megszépült, és épült egy uniós szabványoknak megfelelő sportpálya is - tudtuk meg Bartók Nórától. 

Tímár Ella elmondta, hogy ő éppen tíz évvel ezelőtt a Manóvár ovi harmincadik születésnapján is részt vett, de az utóbbi tíz évben is sokat fejlődött az intézmény, ahol már négy évtizede nevelik a csabai gyerekeket.  

 

Fotó: Sipos Gábor

 

- Negyven év nagyon hosszú idő, sok-sok gyermek ballagott el innen ez idő alatt, akik közül sokan már maguk is több gyermekes szülők. Itt ma is minőségi munka folyik. Nagyon köszönöm az itt dolgozó pedagógusoknak, munkatársaknak, hogy mindent megtettek és megtesznek a kisgyermek fejlesztéséért, és azért, hogy felhőtlenek legyenek az óvodás éveik. A szülőknek pedig azt köszönöm, hogy töretlen a bizalmuk az intézmény iránt, és szívesen hozzák ide a gyermekeiket - fogalmazott Tímár Ella, aki ennek a napnak az emlékére egy juharfát ajándékozott az óvodának és ültettett el Kiss Tiborral és dr. Erdeiné Gergely Emőkével együtt.

 

Fotó: facebook

 

Az ünnepségen nem maradt el a hatalmas születésnapi torta sem, de igazán az együttlét, a közös program, a gyerekek műsora és az emlékek felidézése tette felejthetetlenné a Manóvár ovi negyvenedik születésnapját. 

 

Galéria

 

FEL