Nyári készülődés a Manóvároviban

2016. május 30. 03:27 | Mikóczy Erika

A Lencsési Óvoda Manóvárovi tagintézményében a gyermekek játszóudvarának tavaszi felújítása az óvoda hagyományos ünnepségeire készült el.

Mint azt dr. Erdeiné Gergely Emőke óvodavezető elmondta, Tímár Ella önkormányzati képviselő az anyukáknak és a gyermekeknek is kedveskedett a virágpalánták telepítésével. Az anyák-napi ünnepségsorozat idejére például csodaszép virágok várták az édesanyákat az óvoda bejáratánál, de pompás kis virágok díszitik a gyermekek játszóudvarát is a KRESZ-pálya területén.

A képviselő részt vett a családi programon és a homokvárépítő versenyen is. A családi napon a közös játékos vetélkedőn kívül a gyermekek népi ügyességi játékokat próbáltak ki, az apukák a homokvárépítés nehéz mesterségét gyakorolták, az édesanyák pedig jótékonysági süteményvásárt rendeztek. A rendezvényen meglepetés műsorszámként közös táncos produkcióval léptek fel a legkisebbek és az iskolába készülő óvodások. Emelte a nap fényét, hogy a Csabagyöngye színistúdiós fiatal tehetségei több részes, színvonalas zenés műsorral szórakoztatták a résztvevőket.

Az intézményvezetőtől megtudtuk, hogy a tavaly nyáron - szintén a képviselő segítségével - telepített párakapu felújítása is folyamatban van. Tímár Ellától ígéretet kapott az óvoda arra, hogy még a nagy meleg beállta előtt segít a gyors felújításban, hiszen a gyermekek egészségének megóvásában segítségünkre van a higiénikus és gyors frissítő-rendszer.

 

FEL