Garázdaság, szabálysértés, testi sértés

2017. június 3. 12:17 | Mikóczy Erika
Garázdaság Muronyban, szabálysértési őrizetbe vétel Mezőkovácsházán, testi sértés Békéscsabán.

Muronyban, egy rendezvényen 2017. június 2-án, 22 óra 30 perc körül többen összeverekedtek, közülük öten könnyebben megsérültek. A Békési Rendőrkapitányság garázdaság bűntett miatt indított eljárást és két békési, valamint egy muronyi férfit bűnügyi őrizetbe vett. A nyomozás során a rendőrség vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2017. június 2-án szabálysértési őrizetbe vett egy 23 éves battonyai férfit. A rendőrség előző nap megtiltotta neki, hogy felkeresse az édesanyját, akivel erőszakosan viselkedett. Ennek ellenére másnap újra elment az asszonyhoz, kiabált vele, lökdöste és rongált a lakásában. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt bíróság elé állították.

Békéscsabán, egy rendezvényen 2017. június 3-án, 1 óra 45 perc körül egy békéscsabai férfi bántalmazott három vendéget, egyikük súlyosan megsérült. A rendőrjárőrök a férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

FEL