Élettársát bántalmazta egy férfi Gerendáson

2021. szeptember 5. 09:16 | behir.hu

Testi sértés, eltiltás hatálya alatti járművezetés, garázdaság és lopás miatt történtek rendőri intézkedések.

Gerendáson, egy tanyában  szeptember 4-én 2 óra körül egy férfi bántalmazta az élettársát - írja a police.hu. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, az 55 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Sarkadon, a Márky Sándor utcából szeptember 4-én 7 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. Az 57 éves sarkadi férfi ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Békéscsabán, az Áchim L. András utcában, egy borozó előtt szeptember 4-én 18 óra körül egy férfi megütötte korábbi párját, mert sértegette a jelenlegi élettársát. A bántalmazott nő elesett és könnyebben megsérült. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellene.

Mezőberényben, szeptember 4-én 21 óra 30 perc körül egy férfi bement egy vendéglőbe, ahol éppen lakodalom volt. Leült egy asztalhoz, majd miután felszólították, hogy távozzon, az asztalról elvett egy mobiltelefont és magával vitte. A rendőrök a férfit előállították és elszámoltatták. Először tagadta, de végül elismerte, hogy ellopta a telefont, amit a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A 28 éves mezőberényi férfit a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

 

További programok »

FEL