Szócsata közben szerszámmal is ütött egy gyomaendrődi férfi

2021. szeptember 29. 11:41 | behir.hu

Testi sértés Gyomaendrődön, közokirat-hamisítás Méhkeréken, szabálysértés Békéscsabán, elfogás Dévaványán.

Szóváltás alakult ki két férfi között szeptember 28-án 12 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, az Attila utcában - számolt be a police.hu. A vita során az egyik férfi egy szerszámmal megütötte a másikat, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A 32 éves gyomaendrődi férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói testi sértés elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, szeptember 28-án 15 óra körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy francia honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 28-án szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi nőt. A 34 éves nő Békéscsaba külterületén anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált és orvosi igazolással nem rendelkezett. A rendőrkapitányság munkatársai tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 28-án 8 óra körül elfogtak egy 32 éves dévaványai férfi, aki ellen a Gyulai Törvényszék jármű önkényes elvétele vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök átadták a körözését elrendelő bírónak.

További programok »

FEL