Erőszakoskodókkal volt gond Körösladányban és Köröstarcsán csütörtökön

2023. február 17. 11:26 | behir.hu

Békéscsabán baleset, Körösladányban testi sértés, Köröstarcsán garázdaság gyanúja miatt, Dévaványán pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Személygépkocsit húzott maga után vontatókötéllel egy másik autó február 16-án 15 óra 30 perc körül Békéscsabán – tájékoztatott a rendőrség pénteken. A Mokry utca és Berényi út kereszteződésében úgy állt meg a két jármű, hogy a közöttük lévő kötéllel elzárták a Berényi úttal párhuzamos kerékpárutat. Nem vette észre ezt egy elektromos rollerrel közlekedő férfi, aki nekiütközött a megfeszülő vontatókötélnek és elesett. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Testi sértés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök február 16-án egy 34 éves férfit Körösladányból. A gyanú szerint előző napon egy családi vita során bántalmazta élettársát a körösladányi férfi.  A Szeghalmi Rendőrkapitányságon testi sértés bűntett miatt indult büntetőeljárás ellene. A bántalmazott nő súlyosan megsérült.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök február 16-án, délután Köröstarcsán, az Esze Tamás utcában. Egy ittas férfi 14 óra előtt néhány perccel hangosan kiabált, szitkozódott és megrongált egy hirdetőtáblát is. A 23 éves köröstarcsai férfit a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság gyanúja miatt kihallgatták.

Dévaványán február 16-án 17 óra körül a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntett miatt a Budapest Környéki Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

További programok »

Kék hírek

FEL