Baleset Békéscsabán, elfogás Körösladányban, Békéscsabán és Gyomaendrődön

2019. április 26. 09:46 | behir

Békés megyében április 25-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 10 óra előtt néhány perccel összeütközött két kerékpáros férfi. A mentők az egyik kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei április 25-én 6 óra 45 perc körül lakásukon elfogtak két körösladányi nőt, akik ellen a Szeghalmi Járásbíróság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. Mindkét nőt előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták őket a körözésüket elrendelő bírónak. 

Békéscsabán, április 25-én 14 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy békéscsabai férfit.  A 28 éves férfit az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányág hamis magánokirat felhasználása vétség miatt körözte, ezért a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei április 25-én elfogtak egy 18 éves békési férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és őrizetbe vették. 

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL