Baleset és részeg sofőr miatt is intézkedtek a rendőrök a hét utolsó napján.

2019. július 22. 10:32 | behir

Közlekedési balesetek, elfogás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.


Orosházán, a Kós Károly utcában, július 21-én 5 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és egy ház kerítésének ütközött. A jármű vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.

Gyulán, a Sittye utca és a Toldi utca kereszteződésében, július 21-én 19 óra körül összeütközött egy kerékpáros nő és egy benzinmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei július 21-én elfogtak és előállítottak egy szarvasi férfit. A 20 éves V. István ellen lopás miatt a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök július 21-én 8 óra körül Gyula külterületén, az Eleki úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A nőt előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol újabb két mérést végeztek, ezek szintén megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a nő vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene

 

Forrás: police.hu

FEL