Részeg sofőr és garázda férfi miatt is intézkedtek csütörtökön a békési rendőrök

2023. június 9. 12:19 | behir.hu

Ittas járművezetés gyanúja, elfogások és egy garázdasággal gyanúsítható férfi őrizetbe vétele miatt történt rendőri intézkedés csütörtökön Békés vármegyében.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei június 8-án 2 óra körül Szarvas külterületén a 44-es számú főúton ellenőriztek egy személyautót és annak vezetőjét. Az 57 éves békéscsabai nő annak ellenére ült volán mögé, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye. A rendőrök a nőt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják – számolt be róla a rendőrség pénteken.

Körözés alatt álló férfit fogtak el a rendőrök június 8-án 5 körül a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen. A 29 éves román férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogadóparancsot garázdaság vétség miatt.

A Békési Rendőrkapitányság június 8-án őrizetbe vett egy békési férfit, mert 16 óra körül megjelent egyik ismerőse házánál. Bekiabált neki, majd szóváltásba keveredett és erőszakosan viselkedett vele. A 27 éves férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei június 8-án elfogtak és előállítottak egy vésztői férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék lopás miatt elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

További programok »

Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
2024. június 17. 11:02
FEL