Lopás Gyomaendrődön, garázdaság Mezőkovácsházán és őrizetbe vétel Békésen

2023. március 14. 11:27 | behir.hu

Több esetben intézkedtek a Békés vármegyei rendőrök a hét első napján.

Szerszámgépeket loptak egy felújítás alatt álló házból Gyomaendrődön. Az esetről március 13-án érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu. Az összesen több mint félmillió forint értékű gépek között volt bontókalapács, csempevágó, láncfűrész és csavarbehajtó is. A rendőrök a lopott dolgok egy részét egy gyomaendrődi férfinél megtalálták és lefoglalták. Az ügyben a Szarvasi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi ellen. A 43 éves férfi március 13-án késő este Mezőkovácsházán ittasan megjelent a testvérénél, de mivel a nő nem állt szóba vele, agresszívvá vált, betört három ablakot.

A Békési Rendőrkapitányság március 13-án őrizetbe vett egy 22 éves békési férfit, aki ellen magánlaksértés és zaklatás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban büntetőeljárás.

Nyulakat lopott egy férfi és egy nő egy békési háztól. Az udvar hátsó drótkerítését letaposták, a férfi bement, és kiadogatta az állatokat a barátnőjének. Két alkalommal, február 23-án és 24-én jártak a háznál, összesen kilenc nyulat vittek el. A rendőrök elfogták és március 13-án gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

További programok »

FEL