Mezőberényben autótolvajt, Hunyán verekedőt, Tótkomlóson szarkát fogtak

2024. január 29. 12:10 | behir.hu

Az elmúlt napokban több bűncselekmény elkövetőjét állították elő a rendőrök Békésben.

A Békési Rendőrkapitányság január 26-án őrizetbe vett egy mezőberényi fiatalembert. A 20 éves férfi beült egy parkoló autóba, amiben benne volt az indítókulcs és a tulajdonos engedélye nélkül elhajtott vele. Nemcsak másét nem vihette volna el, a saját kocsijába sem ülhetett volna volán mögé, mert korábbi szabálytalansága miatt a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A férfi ellen jármű önkényes elvétele és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetése miatt indult büntetőeljárás – számolt be róla hétfőn a rendőrség.

Hunyán, szintén pénteken este korábbi nézeteltérés miatt egy férfi bántalmazta egyik ismerősét. Elgáncsolta, majd amikor földre került, megrúgta. A 32 éves férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult.

Tótkomlóson, január 27-én 23 óra körül a helyi körzeti megbízott tetten ért egy nőt, amint egy lakatlan ház egyik ablakán feltolta a redőnyt, benyomta az ablakot és az épületből több dolgot ellopott. A nő a gyanú szerint az elmúlt napokban más házakba is bement. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene és több lopott dolgot is lefoglaltak tőle.

A Sarkadi Rendőrkapitányságra január 27-én délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy a városban egy telephelyen feltörték a szerszámtárolót és elvittek onnan egy láncfűrészt. A rendőrök elfogták a lopás gyanúsítottját és lefoglalták tőle a fűrészt, amit a tulajdonos visszakapott.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei  január 28-án délután elfogtak és őrizetbe vettek egy apátfalvi férfit, aki ellen a Szegedi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot.

További programok »

Kék hírek

Gyorsított csontritkulás – Ittas sofőr mellé ült be, négy foga bánta

Maradandó fogyatékosságot eredményező ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 29 éves büntetlen előéletű mezőhegyesi férfival szemben, aki ittasan okozott közlekedési balesetet.
2024. május 27. 09:24
FEL