Hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot Lőkösházánál egy francia lány

2018. július 21. 09:58 | behir

Orosházán, a Csorvási úton, július 20-án, 13 óra 30 perc körül egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsi kinyíló ajtajának. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei július 20-án elfogtak egy miskolci férfit. A 37 éves K. Ferencet a Szerencsi Rendőrkapitányság ittas járművezetés bűncselekmény miatt körözte. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták.  

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, július 20-án, 3 óra 15 perckor egy gyorsvonattal kilépésre jelentkezett egy 18 éves francia lány. Az ellenőrzését végző határrendészeknek a személyi igazolványának másolatával igazolta magát. Az okmány előlapjáról és hátlapjáról készült másolatot laminálták, majd összeragasztották. A másolatot a rendőrség lefoglalta és a fiatal nő ügyében a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésével gyanúsít egy békéscsabai férfit, mert július 17-én és 18-án 3-3 zsák szemetet rakott le Békéscsabán, a Szarvasi út 1. szám előtt, az utcán. Az elmúlt hétvégén a háztartásukban több szemét keletkezett, mint máskor és a zsákok nem fértek bele abba az edénybe, amelyikben a szolgáltató elviszi tőlük a hulladékot. A többletet nem szállították el, a férfi ezért elvitte egy olyan helyre, ahol látott néhány zsákot, úgy gondolta, hogy az egy hulladáklerakó hely. A rendőri intézkedés után a férfi azt mondta, hogy a 120 literes zsákokat haladéktalanul elviszi onnan egy lerakóba.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL