Dobozon baleset, Gyomaendrődön szabálysértés, Orosházán elfogás

2020. május 24. 11:25 | behir

Dobozon, a Szabadfürdő utcában, szombaton 15 óra 30 perc körül elesett egy kerékpárral közlekedő férfi, aki a gyanú szerint ittasan biciklizett. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök előállítottak egy dévaványai férfit szombaton 21 óra 30 perc körül Gyomaendrődön, a Szabadság térről, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Törvényszék 2020. május 31-éig eltiltotta a járművezetéstől - közölte a police.hu. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 31 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja. Az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul vele szemben eljárás, mert az autónak nem volt kötelező gépjármű felelősségbiztosítása, a műszaki engedélye lejárt és a járművet ideiglenesen kivonták a forgalomból.

Orosházán, szombaton 8 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy férfit, aki ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL