Szabálysértés és közlekedési baleset miatt is volt dolguk a rendőröknek

2019. június 12. 10:42 | behir

Orosházán, az Északi utcából, június 11-én 16 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit. Segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta minden közúti jármű vezetésétől. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 29 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei június 11-én 11 óra 30 perc körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 21 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 

 

Békéscsabán, Szarvason és Szeghalmon közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében,  június 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, 8 óra 45 perc körül összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Egy órával később, a 44-es számú főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán egy személygépkocsi őzet ütött el. Az elől ülő utasnál le volt húzva az ablak, amelyen keresztül az állat nekiütközött a férfinak is, aki könnyebben megsérült. Szarvason, a Mátyás király utcában, 16 óra körül egy jármű kinyíló ajtajának nekihajtott egy kerékpáros nő, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Szeghalmon, az Arany János utcában, 19 óra körül egy nő úgy közlekedett a kerékpárjával, hogy gyermekülés nélkül vitte a biciklijén az 5 éves unokáját. A gyermek egyik lába beszorult a hátsó kerék küllői közé, a mentők a fiút könnyű sérüléssel vitték kórházba.
 
 

További programok »

FEL