Két baleset, egy elfogás és egy őrizetbe vétel a hétfői statisztika

2019. május 28. 10:15 | behir

Elek és Békéscsaba közelében balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megyében, május 27-én. Elek külterületén, 8 óra 15 perc körül összeütközött két személyautó. A balesetben hárman könnyebben megsérültek. Békéscsaba külterületén, 10 óra körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy kisteherautónak. A mentők az utóbbi jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Baleset 2019.05.27.-én. Fotó: police.hu

 

Szabálysértési őrizetbe vétel és körözés alapján történt elfogás

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 28-án 1 óra 45 perc körül szabálysértési őrizetbe vett egy 62 éves dobozi férfit. A rendőrség május 27-én ideiglenes megelőző távoltartó határozatában megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére visszament a házhoz. Lekapcsolta az áramot, majd az udvaron hangosan szitkozódott. A dobozi férfit a rendőrkapitányság munkatársai az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei május 27-én 10 óra 45 perc körül elfogtak egy nagyszénási férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Szarvasi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL