Még csak néhány hete lehet közlekedni a Gőzmalom téren, máris baleset történt

2018. szeptember 18. 11:09 | behir

Békéscsabán, a Gyulai út és a Gőzmalom tér kereszteződésében, egy gyalogos-átkelőhelyen szeptember 17-én, 9 óra körül egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Rendőri segítséget kért egy nő szeptember 17-én, 9 óra körül Szarvason, mert egy szántóföldön látott egy férfit, aki már órák óta ott sétált. A 60 éves férfi egyedül volt, nem tudott tájékozódni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szeptember 17-én, 14 óra 15 perc körül Eleken elfogtak egy férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 32 éves eleki férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. 

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Diáksport napon mérték össze erejüket a Vízműben a sulisok

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Jókai Mór Kollégiuma szervezett diáksport napot csütörtökön délután. A délután 15 órakor kezdődő versenyen részt vesznek a BMC-hez tartozó összes kollégium versenyző diákjai, akik öt számban, köztük lövészetben, dartsban, tollaslabdában és szkanderben mérték össze erejüket. 
16:40
FEL