Még csak néhány hete lehet közlekedni a Gőzmalom téren, máris baleset történt

2018. szeptember 18. 11:09 | behir

Békéscsabán, a Gyulai út és a Gőzmalom tér kereszteződésében, egy gyalogos-átkelőhelyen szeptember 17-én, 9 óra körül egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Rendőri segítséget kért egy nő szeptember 17-én, 9 óra körül Szarvason, mert egy szántóföldön látott egy férfit, aki már órák óta ott sétált. A 60 éves férfi egyedül volt, nem tudott tájékozódni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szeptember 17-én, 14 óra 15 perc körül Eleken elfogtak egy férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 32 éves eleki férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. 

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Térzene és megemlékezés Gyulán

A Térzene Program újabb állomásaként ezúttal a Farkas Fúvósötös adott komolyzenei koncertet Gyulán, a Várkertben. A koncert előtt nem sokkal pedig a Gyulai Október 23. Alapítvány helyezett el koszorút a vár falán a pozsonyi csata emlékére.
2020. július 4. 19:25
FEL