Négy baleset történt Békés megyében szerdán

2018. november 8. 11:33 | behir

Négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megyéből november 7-én.

Füzesgyarmaton, a Dobó utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Vésztőn, a Kossuth Lajos utcai kerékpárúton, 7 óra 45 perc körül összeütközött egy gyalogos fiú és egy kerékpárral közlekedő nő. A kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Jókai Mór utcában, 8 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi elsodort egy kerékpáros nőt, aki könnyebben megsérült. Két órával később, Telekgerendás külterületén egy személygépkocsi letért az útról és árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

 

Őrizetbe vétel Orosházán, elfogás Kötegyánban.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2018. november 7-én, 13 óra 45 perc körül őrizetbe vett egy balatonkenesei férfit. A 30 éves E. István családi vita közben késsel combon szúrta élettársát. A nő könnyű sérülést szenvedett, a férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2018. november 7-én, 9 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárt. A 61 éves M. Péternek a Kecskeméti Rendőrkapitányság rendelte el a körözését. A férfit előállították a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL