Két személyi sérüléssel járó baleset és ittas járművezetés miatt intézkedtek

2020. október 13. 11:02 | behir

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán és Sarkadkeresztúron, valamint ittas járművezetés és közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés kedden Békés megyében.

Békés megyében, kedden két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Békési úton 11 óra körül egy személyautó vezetője elütött egy kerékpárral közlekedő nőt, aki elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – írja a police.hu.

 

Békéscsabán egy kerékpáros sérült meg a keddi balesetben Fotó forrás: police.hu

Békéscsabán egy kerékpáros sérült meg a keddi balesetben Fotó forrás: police.hu

 

Sarkadkeresztúron, a Puskin utcában 17 óra körül egy autós letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyebben megsérült.

 

A sarkadkeresztúri balesetben az auót kidöntött egy oszlopot és a sofőr könnyebbe megsérült Fotó forrás: police.hu

A sarkadkeresztúri balesetben az auót kidöntött egy oszlopot és a sofőr könnyebbe megsérült Fotó forrás: police.hu

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 16 óra körül Békéscsabán, a Máriássy utcában. Egy 50 éves békéscsabai autósnál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek a férfi ellen és elvették jogosítványát.

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei igazoltattak egy külföldi férfit kedden éjszaka a lőkösházi vasútállomáson. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 25 éves algériai állampolgár tartózkodási engedélye hamisítvány, ezért lefoglalták. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

További programok »

FEL