Fának ütközött egy kisbusz, a sofőr könnyebben sérült

2020. május 30. 10:27 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Sarkadkeresztúron, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Szarvason.

Sarkadkeresztúr külterületén, 2020. május 29-én 16 óra körül árokba hajtott és fának ütközött egy kisbusz. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 29-én este Szarvason, a Csabai úton. Egy segédmotoros kerékpár vezetőjét állították elő, mert az igazoltatása közben végzett légalkoholmérés eredménye pozitív lett. A férfi bukósisak nélkül közlekedett és nincs vezetői engedélye, mert a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfi ellen szabálysértési eljárást és büntetőeljárást is indított – számolt be róla a police.hu.

További programok »

Kék hírek

Méhtelepen talált rendszámot szerelt fel

Horgászni ment barátjával egy férfi, ezért a rendszám nélküli teherautójára egy talált hatósági jelzést rakott fel. Horgászat végeztével, hazafelé a járművel nekiütköztek egy villanyoszlopnak Békéscsaba külterületén. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
08:14
FEL