Ismét ételosztás lesz a rászorulóknak

Öt békéscsabai cég a karácsonyi ünnepekre való tekintettel ételosztást tart a rászorulóknak december minden szombatján az Andrássy út 10. szám előtti fűtött teraszon.

A kezdeményezés három évvel ezelőtt kezdődött, amikor eleinte csak három cég fogott össze, majd egy évre rá további kettő állt a jó ügy mellé. A kijelölt helyszínen, december kilenctől minden szombaton ötszáz adag meleg ételt, friss gyümölcsöt, fonott kalácsot, forró teát és szaloncukrot osztanak majd ki.

Fodor Mihály, a Kuke Kft. üzletvezetője kiemelte: rendkívül fontos az, hogy a rászoruló gyermekek és családok számára tudjanak segíteni, főleg az ünnepek közeledtével. Hozzátette: jövőre nem csak decemberben, hanem az év más hónapjaiban is szeretnének ételt osztani a rászorulóknak.

A vállalkozók nem csak anyagilag támogatják az adakozást, hanem személyesen is részt vesznek dolgozóik az ételosztásban.

A Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ azzal segíti az öt cég munkáját, hogy tájékoztatja az ételosztásról a valóban rászoruló családokat, akiknek nincs lehetőségük mindennap meleg ételt fogyasztani.

 

Ételosztások az Andrássy úton

 

2017. december 9.  11.00-13.00 – első jótékony ételosztás

2017. december 16.  11.00-13.00 a Linamar Hungary Zrt. munkatársai osztanak ételt

2017. december 23. 11.00-13.00 a Marzek Kner Packaging Kft. és M-Flexilog Kft.

2017. december 30.  11.00-13.00 Szőke és Társai Kft támogatja a rászorulókat

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,