Emléktáblát avatnak az egykori rocklegenda emlékére

Tunyogi Péter halálának 10. évfordulója alkalmából emléktáblát helyeznek el a Békéscsabai Jókai Színházban. A P.Mobil egykori legendája Békéscsabán született.

 

 

Hajnalig tartó koncertek, őrült rajongók – többek között így emlékezett vissza gyermekkorára az P.Mobile egykori énekesének lánya. Tunyogi Bernadett a sajtótájékoztatón elmondta: megtisztelő, hogy még mindig ennyien emlékeznek édesapjára.

– Generációk  nőttek fel a hangján, előadásmódján. Csodálatos apa volt. Nagy megtiszteltetés és öröm, hogy ennyien emlékeznek arra, ki is volt Tunyogi Péter – mondta a zenész színészként dolgozó lánya.

A kezdeményezés ötletgazdája a Fidesz európai parlamenti képviselője, Erdős Norbert volt.

– A célunk az volt, hogy tisztelegjünk Tunyogi Péter emléke előtt, másrészről pedig azt gondolom, hogy Békés megyének, Békéscsabának is jól jön az, hogy ha Tunyogi Péter nevét hozzá tudjuk kötni ehhez a vidékhez. Emellett az emléktábla méltó tisztelgés lesz az emléke és a munkássága előtt – fogalmazott az európai parlamenti képviselő, Erdős Norbert.

A szervezők október 20-án avatják fel az emléktáblát a Jókai Színházban, majd egy emlékkoncertet is rendeznek a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Megosztás:

Címke: