Első helyen áll a Békéscsabai Atlétikai Club a MASZ országos rangsorában

2015. november 27. 15:08 | Mikóczy Erika

Tóth Sándor ügyvezető a közelmúltban edzői értekezleten értékelte a Békéscsabai Atlétikai Club idei teljesítményét. Sportolóik kiemelkedően teljesítettek, ezt mutatják a világversenyeken elért eredmények, az olimpiai szintesek és az OB helyezések is. A klub kiérdemelte, hogy az első helyen álljon a Magyar Atlétikai Szövetség országos rangsorában

Az értekezleten az edzők szóban beszámoltak csoportjaik munkájáról, edzésfeltételeikről, atlétáik létszámáról, a foglalkozások gyakoriságáról és természetesen az elért eredményekről, kiegészítve az előzetesen írásban benyújtott beszámolójukat. Szó esett a futófolyosó közeljövőben történő felújításáról, ahol helyet kaphat majd egy dobófal kialakítása, illetve a rúdugráshoz egy letűzőszekrény. A Sport XXI. Program rövidesen sorra kerülő teremversenyének előkészítéséről és a csapatok összeállításáról is egyeztették a szakemberek.

December 22-én tartja majd a klub az évzáró ünnepségét, a szokatlan időpont, akkorra már Baji Balázs is visszatér a Dél-Afrikából, ahol edzőtáborozik, Márton Anita pedig akkor éppen Békéscsabán készül majd. December 31-én pedig jön az  OTP Bank - Vodafone 28.Szilveszteri futógála a városi sportcsarnoknál a Békéscsabai Atlétikai Club szervezésében.

További programok »

FEL