Élőben közvetítjük az NB II-es Békéscsaba–Csákvár labdarúgó-mérkőzést

2021. április 7. 10:27 | Hidvégi Dávid

A behir.hu szerda délután két élő sportközvetítéssel jelentkezik szerdán! 18 órától a labdarúgó NB II 12. helyén álló Békéscsaba 1912 Előre csap össze a 16. Aqvital FC Csákvárral a Kórház utcai stadionban.

Szerda délután 16 órától élőben közvetítjük a Békéscsabai Előre NKSE – MTK Budapest NB I-es női kézilabda mérkőzést a 7.Tv-n és a behir.hu Facebook és YouTube oldalán. Ezután közvetlenül nálunk lesz látható a Békéscsaba 1912 Előre – Aqvital FC Csákvár labdarúgó meccs is, azonban ez kizárólag online.

A Békéscsaba három hétnyi válogatott szünet után jól folytatta az NB II-ben, hiszen 3–0-ra legyőzte a 20. helyen álló DEAC együttesét. Az Előre tavasszal eddig 9 mérkőzést játszott a bajnokságban, amelyből csupán kettőt nyert meg, három döntetlent játszott és négyet elvesztett. Az egész szezonos teljesítményük után – ami 30 mérkőzést jelent – a 12. helyen állnak 39 ponttal. Az együttes egy héten belül három mérkőzést játszik, hiszen a DEAC és a Csákvár elleni hazai meccsek után vasárnap Kozármislenyre látogat, ahol a 19. Szentlőrinc lesz az ellenfele.

A lilák ellenfele szerda este az Aqvital FC Csákvár lesz, amely a 16. helyen áll 31 ponttal és a kiesés ellen menekül a pontvadászatban. A Fejér megyeiek is jól kezdtek a válogatott szünet után, hiszen 4–1-re legyőzték a Kazincbarcikát a kiesési rangadón. A sárga-kékek a téli szünetben még a 19. helyen álltak, azóta viszont feljöttek a tabella 16. pozíciójába, ami a végelszámolásnál a bennmaradást jelentené. A Csákvár idei mérlege 7 győzelem, 10 döntetlen és 13 vereség.

A két csapat őszi mérkőzésén 5–3-as csabai siker született. Preisinger Sándor csapata a mérkőzés után esett bele a koronavírus-járványba, amely következtében rengeteg pontot elhulajtott az idei szezonban, hiszen meccseken keresztül alig volt játékosa. A csákváriaknál 13 találatával Daru Bence az első számú gólfelelős, míg a békéscsabaiaknál Lukács Raymond 7, Paudits Patrik pedig 5 gólos.

– Az a cél, hogy eredményesen zárjuk ezt a kemény hetet. A csapat a hétvégi győzelem óta jó hangulatban van. A sérültjeink egyre jobb állapotban vannak, jót tett nekik a válogatott szünet. Sajnos egyes játékosok még nem bevethetőek, de mivel másfél hónap van a bajnokságból a későbbiekben számíthatunk rájuk – mondta a mérkőzést megelőzően Szekeres Adrián, az Előre asszisztens edzője.

 

További programok »

Sport

Úszás: A gyulai Veres Laura és a békéscsabai Bohus Richárd is az olimpián

Amennyiben a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) jóváhagyja, 36 magyar úszó és két nyíltvízi úszó indulhat a tokiói olimpián - így döntött a Magyar Úszó Szövetség elnöksége. A csapatba került a Gyulai Várfürdő versenyzője, Veres Laura, aki a 4x200 méteres gyorsváltóban szerepelhet, míg a békéscsabai születésű, a BVSC-ben versenyző Bohus Richárd 100 háton ugorhat medencébe.
10:30
FEL