Elesett, összeütközött, verekedett, menekült

Közúti közlekedési baleset Füzesgyarmaton és Szarvas külterületén, csoportos garázdaság Gyulán, határsértők elfogása Battonyán.

Békés megyében 2016. április 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Füzesgyarmaton 8 óra 30 perc körüli időben egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi elesett és 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Szarvas külterületén 14 óra 25 perc körüli időben egy személygépkocsi mezőgazdasági vontatóval ütközött. A baleset következtében a személyautó vezetője és utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Gyulán, a Városház utcában, az egyik vendéglátóhely előtt 2016. április 16-án 2 óra 30 perc körüli időben két társaság tagjai szóváltásba keveredtek egymással. A vita tettlegességig fajult és két férfi súlyosan, egy férfi pedig könnyebben megsérült. A Gyulai Rendőrkapitányság az ügyben csoportos garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást és a rendőrök két férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban és voltak-e további résztvevői az esetnek.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség határrendészei 2016. április 16-án 4 óra 30 perc körüli időben, Battonya külterületén elfogtak két afgán állampolgárt, akik korábban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkeztek Magyarországra. A 20 és 21 éves határsértők menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a rendőrség átadta őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Megosztás: