Együtt edzhettek a fiatalok a Békéscsaba 1912 Előre játékosaival

2017. október 14. 11:26 | Papp Ádám Sándor

Mentorprogram segítségével leshették el a cseleket a nagyoktól az ifjú titánok péntek délután. 

Ezúttal az U7 és U15 közötti korosztályokból 2-2 kiválasztott, utánpótláskorú játékos közös edzésen és programokon vehetett részt első csapat tagjaival.

– 14 évesen Dunaújvárosba kerültem. Minden vágyam az volt, hogy bejussak az akkori NBI-es felnőtt csapat öltözőjébe és a felnőttekkel mozoghassak, ez azonban sajnos nem adatott meg. Ezeknek a fiataloknak viszont igen és azt gondolom, hogy ez a program hasznos lehet számukra a későbbiekben – emlékezett vissza Nagy István, a Békéscsaba 1912 Előre játékosa.

A fiatalok nagyon élvezték a lehetőséget, többen elmondták, hogy nagyon jó érzés azokkal együtt edzeni, akikre felnéznek, technikailag és taktikailag is rengeteget lehet tőlük tanulni.

– Ez egyedülálló kezdeményezés az egész országban az utánpótlással közösen, hiszen ilyenkor nem a játékosok mennek le az utánpótláscsapatokhoz, hanem mi invitáljuk meg a fiatalokat a közös mozgásra. Ezzel fejlődési lehetőséget kínálunk számukra és az öltözőben zajló munkákba is betekintést nyerhetnek – fogalmazott a behir.hu kérdésére Boér Gábor, a Békéscsaba 1912 Előre vezetőedzője.

 

 

További programok »

FEL