Mikuláskor együtt fociztak a gyerekek a felnőtt csapat tagjaival

2018. december 7. 15:31 | behir

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia növendékeihez is ellátogatott a Mikulás az első csapat jóvoltából több száz darab lila ajándékcsomaggal, de a gyerekek talán még jobban örültek annak, hogy a jeles napon együtt focizhattak a nagyokkal a 4-es Honvéd utcában.

 

 

– Nemcsak a gyerekek, a játékosok is örömmel vesznek részt az ilyen közös programokban. Úgy látjuk, óriási élmény a gyerekeknek, hogy együtt játszhatnak a felnőttekkel. Van egy mentor-programunk, amelynek keretében minden játékos valamelyik korosztályhoz tartozik. Ilyenkor a focistáink elmennek a mentoráltjaikhoz, és együtt fociznak a műfüves pályán –  fogalmazott Boér Gábor, a Békéscsaba 1912 Előre csapatának vezetőedzője, hozzátéve, hogy ez a nap a szórakozásról szól, arról, hogy mindenki jól érezze magát, és a gyerekek olyan élménnyel gazdagodjanak, amely a pályafutásukat tekintve akár meghatározó is lehet.

 

 

Balog Zsolt utánpótlásedző, megyei első osztályú játékos megjegyezte, próbálnak példaképek lenni a gyerekek számára, és bíznak benne, hogy az akadémia növendékei közül minél többen lesznek majd a békéscsabai felnőtt csapat tagjai.

További programok »

Sport

Portréfilmet forgatott a Hajime Judo Magazin Gyáni Jánosról

Békéscsabán járt kedden a Hajime Judo Magazin. A hazánkat járó, a judomissziót teljesítő stáb ezúttal a többszörös országos bajnok, Eb- és vb-helyezett, kétszeres olimpikon, kétszeres veterán világbajnok Gyáni János egy napját dokumentálták. Mi a délutáni edzést néztük meg.
09:08
FEL