A karácsony és a szilveszter is kiemelt időszaka lett a magyar szállodáknak, mindkét ünnep idején teltházzal üzemelnek, fellendítve a hazai szállodaipar forgalmát.
– A meghittséget egy ünnepi menüsor összeállításával, a házias, klasszikus ízek megjelenítésével kívánjuk elősegíteni. A szállodai szolgáltatás nagy előnye, hogy ilyenkor nagy terhet veszünk le a háztartást vezetők vállairól, így vendégeink tényleg csak egymásra fordíthatnak időt. Itt a Viharsarokban kulcsszerepet játszik a gasztronómia, nincs ez másként ünnepekkor sem. Szilveszterkor már extravagánsabb ételekkel köszöntjük vendégeinket – mondta el Boros Zoltán, a Hunguest Gyula szálloda igazgatója.
A legtöbb hazai szállodában programok garmadájával várják az ünnepekre érkezőket. Itt a prímet a kisgyermekes családok viszik, így a hozzájuk illő szórakoztató programokkal, eseményekkel készülnek. Élő zenei fellépőkben sincs hiány, a meghittséget és a szórakozást egyszerre találhatják meg a szállodi szolgáltatást igénybe vevők. A telt ház nem ritka ebben az időszakban, akár fővárosi, akár vidéki szálláshelyről legyen szó.