EDISON100 - Jövőbarát kezdeményezéseket bemutató listára került fel a Kollabor

2021. augusztus 11. 12:10 | behir.hu

Az Edison Platform küldetése, hogy a mai óvodások és iskolások megtalálják majd a helyüket az értelmes munka világában, ezért a jövő tudását és kompetenciáit ágyazzák be a mai gondolkodásba. Innovatív és jövőbarát gyerekeket fejlesztőket kutatnak fel, ismernek el.

 

– Büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk annak a 100 hazai, innovatív és jövőbarát kezdeményezésnek, akik kiemelten tesznek azért, hogy óvodások és iskolások jövőben kritikus tudását és készségeit fejlesszék iskolai kereteken túl. Így kerültünk be az EDISON100 tagjai közé, hiszen mi is a gyerekek jövőre való felkészítésére fókuszálunk – írták a központ közösségi oldalán.

A közösségi központ célja, hogy olyan élményközpontú természettudományos ismereteket közvetítsenek, amelyek egyszerre emberközpontúak és ugyanakkor megalapozzák a XXI. század korszerű tudását is.

– A különböző kategóriákban augusztus hó végén közönségdíjjal ismerik el az egyes kategóriák legjobbjait. A Kollaborra ezen a linken lehet szavazni.

Forrás: FB/Kollabor

További programok »

Itthon

Gyula és Békés vármegye a díszvendége a csütörtökön kezdődő Utazás Kiállításnak

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a 46. Utazás Kiállítást a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén a rendezvény díszvendége Gyula, a történelmi fürdőváros, valamint Békés vármegye. A sikeres szereplés érdekében a jelentős turisztikai vonzerővel bíró települések részvételével tavaly év végén munkacsoport is alakult.
2024. február 20. 16:47
FEL