Darth Vader és sztárvendégek a Csaba Center szombati szülinapján

2015. november 18. 12:25 | Mikóczy Erika

November 23-án lesz 14 éve, hogy megnyitotta kapuit a Csaba Center. Mint azt a bevásárló- és szórakoztató központtól megszokhattunk, idén is programokkal és meglepetésekkel várják azokat, akik velük szeretnének ünnepelni. Most november 21-én, szombaton várják egész napos szülinapi bulival, sztárvendégekkel és óriástortával a vásárlókat, vendégeket, érdeklődőket.

- A vásárlók egész évben kitartanak mellettünk, most ünnepeltként ismét mi szeretnénk megajándékozni őket. Szombaton már 10 órától az egész Csaba Center területén programokkal, attrakciókkal készülünk. A délelőtt és a kora délután főként a gyerekeké: a Bábika játszóházzal, arcfestéssel, csillámtetoválással, ugrálóvárral, trambulinnal, lufihajtogatással – Jimmy és Pasenko bohóccal kedveskedünk a legkisebbeknek – tudtuk meg Hrabovszki György igazgatótól.

A nap folyamán Herbály András bűvész, illuzionistával, Szarvas Géza artistával és Molnár Imre bűvésszel is találkozhatnak majd a betérők, akikről Szakálos Ernő karikaturista szívesen készít karikatúrát is.

Délután 2-től este 7 óráig a Star Wars ragjongók örömére megelevenedik a Csaba Centerben  Darth Vader, aki két birodalmi rohamosztagos kíséretében gondoskodik majd a rend fenntartásáról a Center Galaxisban, ahol ott lesz egy Jedi lovag és Jango Fett, a fejvadász is. Velük nemcsak fotót készíteni lehet, de egy-egy rögtönzött harcot is bemutatnak majd.

Mindemellett a színpadon mát délelőtt 10-től zajlanak a programok, 10-től fellép az Ákom-Bákom Bábcsoport, 11 órától Tengeri Attila "Játsszunk együtt dobolósat!" zenés interaktív családi műsora következik, 12-től a Lauri Promotion fitness bemutatójával folytatódnak a színpadi programok, majd 12.30-tól a gyerekek nagy kedvence, Tücsök Peti szórakoztatja zenés műsorával a kisebbeket és nagyobbakat. 13.30-tól fellép az Acid Jazz Dance Company tánccsoportja, 14 órától a Kazinczy iskola tánccsoportja, 14.30-tól Szilágyi Attila egy gitárműsorral.  15 órakor a New Feeling Dance School egy pörgős táncbemutatóval pezsdíti fel a hangulatot.15.30-tól az OVER3 Együttes ad élő koncertet, 16.30-tól a FitDance Center SE mutatkozik be a színpadon egy látványos táncműsorral.

Az esti programok sorát 17 órától a BON BON kezdi, 18 órakor pedig  begördül be a 2015 szeletes óriástorta, amelynek arculata a megszokottól kissé eltérő lesz: azon is megelevenednek a Star Wars képei a Csaba Center mellett. Ezután, 19 órakor veszi kezdetét Kasza Tibi műsora, majd 20 órától a születésnapi bulit Majka és Curtis másfél órás élő koncertje zárja. A születésnap műsorvezetője, ceremóniamestere ezúttal is Oszlács Norbert lesz.

A szülinapra újabb nyereményakcióval készül a Csaba Center összesen egymillió forint nyereménnyel. Aki november 21-étől legalább 5 000 forint feletti értékben vásárol az üzletekben, az a blokk bemutatása ellenében húzhat egy kódot az információs pultnál. A kódot a széfen található számzárba kell beütni. Ha helyes a számsor, a széf kinyílik és választhat egy kulcsot a játékos. Amelyik zárat nyitja, a benne lévő nyereményt (20-250 ezer forintos vásárlási utalvány csomagok) az érintett rögtön haza is viheti! Az akció addig tart, amíg az utolsó nyeremény is gazdára talál!

Hrabovszki Györgytől azt is megtudtuk, hogy az új karácsonyi dekoráció fényeit is szombaton kapcsolják majd fel. A Csaba Center advent első vasárnapjától, november 29-étől fogva nyitva lesz az adventi vasárnapokon, sőt – élve a törvény adta lehetőséggel – december 27-én is.

M.E.

 

FEL