Csepreghy Nándor: Nem csak négy évre határozzuk meg az ország jövőjét

2018. március 22. 10:08 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Azt kell eldöntenie a magyar embereknek, hogy kikkel akarnak együtt dolgozni az ország további erősítése, felvirágoztatása érdekében - fogalmazott Csepreghy Nándor gyulai sajtótájékoztatóján. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese hangsúlyozta: a következő választás tétje, hogy olyanokkal dolgoznak-e együtt, akik azt teszik, amit mondanak, vagy olyanokkal, akik azt mondják, amit hallani akarnak.

A kampány hevében is érdemes higgadtan és nyugodtan végig gondolni az elmúlt 8 évben elvégzett munkát – fogalmazott Gyula polgármestere a szerdai sajtótájékoztatón. Görgényi Ernő hozzátette: a rendezvény helyszíne, az Erkel Ferenc Művelődési Központ és környezete az együttműködés jó példája.

–Kovács Józseffel közös munkánk eredményeképpen, a kormány támogatásával sikerült felújítani, rehabilitálni. És itt a környezetben a megye története szempontjából is fontos épületeket felújítani, amelyekben ma virágzó közösségek, kulturális közösségek és civil szervezetek élik mindennapjaikat - emelte ki Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere.

Nagyon fontosak az elmúlt év eredményei – hangsúlyozta Kovács József. A térség országgyűlési képviselője szerint ezek az eredmények veszhetnek el.

–Az április 8-ai választás arról fog szólni, hogy bevándorló ország leszünk vagy meg tudunk maradni Magyarországnak. Természetes, hogy nagyon fontosak az eredmények, az elmúlt nyolc évnek a beruházásai – például az Erkel Ferenc Művelődési Központ épületének a felújítása, amiben állunk. De minden köddé válik akkor, ha a biztonságunk, a mindennapi életünk biztonsága megszűnik - hangsúlyozta Dr. Kovács József, a térség országgyűlési képviselője.

Azt gondoljuk, hogy az elmúlt nyolc évben elvégzett munka jogán is alkalmasak vagyunk arra, hogy folytassuk a munkát Magyarország, a magyar emberek és a magyar nemzet érdekében – erről már Csepreghy Nándor beszélt. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese hozzátette: a következő választás, mégis sokkal inkább arról szól, hogy hazánk bevándorlóország lesz, vagy Magyarország megmarad-e magyar országnak.

–A kérdés azért fontos, mert az elmúlt hét, illetve nyolc évben a magyar kormány a magyar emberekkel összekapaszkodva rendkívüli munkát tudott elvégezni. ennek köszönhetően nőnek a bérek, csökken a rezsi, nincs infláció. Hogyha Magyarország a nyakába veszi a bevándorlás kérdését, akkor ahelyett, hogy ezt a pénzt arra lehetne használni, hogy tovább nőjön az életszínvonal, a bevándorlásra fogjuk felhasználni, arra pedig egyáltalán nem lesz elegendő - hangsúlyozta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese.

Csepreghy Nándor hozzátette: ha rossz döntés születik, az elmúlt hét év eredményeit is kidobjuk az ablakon, és nem csak négy évre határozzuk meg az ország jövőjét.

 

 

Gyula

Őrizzük meg a nyitottságunkat – Villáminterjú Gugolya Mártával

Gugolya Márta etika-színháztörténet szakon végzett a Pannon Egyetemen. Szabadidejében rajzol, fest, ékszereket készít. Jelenleg a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikuma és Kollégiumában kollégiumi nevelőként és fejlesztőpedagógusként dolgozik. Villámválaszaiban azt is elárulta, hogy nem szeret senkit sem hazugságon érni, illetve kitért arra is, hogy kik a legfontosabb személyek számára.
2021. április 9. 07:30
FEL